jul

24

23-24.jul Durmitor

By Dejan Tomić

vodič: Branislav Ćitić MB786
23.jul
Skup je bio kod stadiona FK Sloboda u 04.00h. Prevozimo se do Žabljaka preko Đurđevića Tare. Staza je vodila od Motičkog Gaja preko Savine vode na Savin Kuk (2313mnv). Povratak je bio istom stazom. Ukupno je pređeno 9km sa oko 800m uspona i isto toliko spusta. Nakot toga idemo u smeštaj i slobodne aktivnosti.
 
24.jul
Polazak iz smeštaja u 07.00h i prevoz do Sedla gde je i bio start akcije. Staza je vodila od Sedla pored Uvite grede, Zubaca i Zelenog vira na Bobotov Kuk (2535mnv). Povratak je bio istim putem. Ukupno je pređeno 12km sa oko 1.000m uspona i isto toliko spusta. Po završetku akcije vratili smo se u Užice.
 
Na akciji je učestvovalo 13 planinara. Iz PD Rujno su učestvovali: Branislav Ćitić, Ružica Ćitić, Ana Pavić, Dobrila Janković, Dejan Spasojević, Borko Vidaković, Svetlana Mladenović, Vitomir Radojević, Dragan Milićević, Goran Mićović, Dušica Karimanović, kao i gosti Miloš Vermezović (PK Tara) i Darko Milivojević (PED Subjel). Vodič čestita svima popete vrhove i zahvaljuje se na uspešno izvedenoj akciji.

Komentarisanje nije omogućeno.